Jette, Harlekijn day nursery


The new building of the day nursery accommodates 56 children. It is configured with three levels at the front and two intermediate levels at the rear. The different levels are connected by a central, separately compartmentalized stairwell and a walk-through lift which gives access to all levels. The basement level (-1) is completely underground and is separately compartmentalized. Storerooms, technical equipment and meters are housed on this level. The aim is to create a low-energy building (solar water heater, photovoltaic panels on the penthouse roof).

Building Consultant Sint-Goedele Brussel vzw

Project Team Architecten.Atelier, Macobo

Period 2014-2016

Studies Special Systems & Energy

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE