Nederlands English

Een nieuw nest voor Macobo -

Geplaatst door Maaike op 6 Juni 2016

#projectontwikkeling, #architecten, #overheid, #openbarebesturen, #specialetechnieken, #stabiliteit, #epb, #veiligheidscoördinatie, #bouwmanagement, #studiebureau, #ingenieursbureau, #landschapsarchitectuur, #omgevingsaanleg, #infrastructuur, #macobo

2017.06.07 BLOG verhuis

Studiebureau Macobo heeft altijd ingezet op groei. Het was van meet af aan ons doel om meer projectontwikkelaars, architecten en openbare besturen te helpen met ons totaalpakket van doeltreffende engineering. Infrastructuurontwerp, stabiliteitsstudies, studies speciale technieken, EPB- & ventilatieverslaggeving, veiligheidscoördinatie, bouwcoördinatie en complex bouwkundig driedimensionaal tekenwerk wordt uitgevoerd door eigen professionele medewerkers. Enkel zo kunnen we op hoog niveau waarmaken wat we onze klanten beloven.

Het onvermijdelijke neveneffect van onze missie is dat we voor de derde keer in ons achtjarig bestaan op zoek moesten naar een groter nest om onze 40-koppige familie van ingenieurs, landschapsarchitecten en technische experten te huisvesten.

We vonden aan de Industrieweg in Tessenderlo een sfeervol pand uit 1980. Onder leiding van ons eigen bouwcoördinatie-team werd het in amper 5 maanden volledig omgetoverd binnen de huislijke sfeer van toen, naar het comfort van vandaag. Ruime open kantoren, voorzien van energiezuinige technieken, waar het vooral inspirerend werken en fijn vertoeven is.

Onze vergaderzalen werden uitgerust met hoge-resolutie smartboards om op de best mogelijke manier architecturale of technische ontwerpen te presenteren en te bespreken. Al onze partners van de bouwteams zijn welkom om onze moderne accommodatie gratis te gebruiken. Ook onze ingenieurs uit ons kantoor te Dubai zijn dankzij de voorziene conference-call-technologie een stukje dichter bij het moederbedrijf in Tessenderlo.

De recente verhuis naar ons nieuwe pand in Tessenderlo geeft Studiebureau Macobo ook in de toekomst de ruimte om onze trouwe klanten in de best mogelijke omgeving te blijven verwelkomen. Bovendien kunnen we nu meer dan ooit als groeibedrijf doorgaan, klaar voor verdere expansie en overnames binnen de bouwkundige engineeringsector.

ing. Davy Macquoi

ir. Natalie Vanderschaeghe

Bestuurders

VOLG ONZE BLOG

Vind je onze posts interessant?
Wil je als eerste verwittigd worden wanneer we weer
wat nieuws te vertellen hebben?

Schrijf dan hieronder in en ontvang onze blogberichten per mail.