Nederlands English

Op zoek naar akoestische oplossingen? -

Geplaatst door Maaike op 6 Maart 2017

#architecten, #studiebureau, #ingenieursbureau, #specialetechnieken, #stabiliteit, #epb, #epbverslaggeving, #overheid, #aannemers, #bouwakoestiek, #macobo, #bouwmanagement, #veiligheidscoördinatie, #infrastructuur, #industrie, #projectontwikkelaars

2017.03.03 BLOG bouwakoestiek 1

Macobo bedient zijn klanten van de meest courante bouwkundige studies. Vandaag de dag vraagt nagenoeg elke bouwsituatie bijzondere aandacht en begeleiding van een akoestisch expert. Wij willen hierbij dan ook ons multidisciplinair karakter bevestigen door aan te kondigen dat we uitbreiden met een team van akoestische ingenieurs.

Onze nieuw team Bouwakoestiek houdt zich bezig met het akoestisch comfort van gebouwen en bestudeert het ontwerp en de uitvoering van bouwconstructies om ongewenste geluiden te weren of te verzwakken. Onze akoestische ingenieurs zijn Patrick Pans (rechts op de foto naast bestuurder Davy Macquoi), Evelien Lievers en Abdelkarim Bellafkih. Met meer dan 20 jaar expertise in dit bijzondere vakgebied, onderzoeken en adviseren zij over de juiste materialen en bouwconstructies voor een optimaal akoestisch comfort in onder meer woongebouwen, kantoren, industriële ruimtes, concertzalen, restaurants en publieke ruimtes.

Vanaf de opmaak van het voorontwerp tot de oplevering van het gebouw adviseert en ondersteunt Macobo architecten, projectontwikkelaars en overheden. Wij beschikken naast de nodige ervaring ook over de modernste meetapparatuur en software om uw akoestisch vraagstuk het onze te maken, met een correcte oplossing tot gevolg.

Maaike Deverwerre
md@macobo.be
0460 94 21 39

Maaike Deverwerre is Sales & Marketing Manager bij Macobo. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, neem dan contact op met haar.

VOLG ONZE BLOG

Vind je onze posts interessant?
Wil je als eerste verwittigd worden wanneer we weer
wat nieuws te vertellen hebben?

Schrijf dan hieronder in en ontvang onze blogberichten per mail.