Nederlands English

Hoogspanningsposten

Macobo begeleidt netwerkbeheerders of opdrachtgevers bij de studies van hoogspanningsposten. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten maken deel uit van onze diensten.  We bekijken samen met de klant de mogelijke opzet, wijzigingen, impact enz.

Macobo heeft zowel een team in huis voor de elektrische studies, alsook voor de bouwkundige engineering.

Een hoogspanningspost bestaat uit diverse onderdelen. Macobo is thuis in het ontwerp, studie en engineering alsook begeleiding van:

De studie van nieuwe en bestaande installaties volgens de voorschriften van de C2-112 behoren tot onze expertise evenals het opstellen van een risicoanalyse voor de bestaande HS-cabines met de daarbij horende maatregelen.

Voor de eindgebruiker kan een opleiding op maat (van zijn eigen installatie) gegeven worden voor het bekomen van de bekwaamheid BA4 en/of BA5 op deze installatie.

 Macobo helpt u met:

We focussen ons op kwaliteit, performance van uw systeem en de geldende principes, richtlijnen en normen binnen de hoogspanningswereld!

Referenties

Halen, hoogspanningspost

INFRAX HS post HALEN 002

Macobo Industrie (voorheen Engincon) werkt onder raamcontract voor Infrax en heeft o.a. de engineering uitgevoerd voor de hoogspanningspost te Halen. Enerzijds werd de volledige engineering van de staalconstructies en funderingen van de hoogspanningspost uitgevoerd en anderzijds de laag-, midden- en hoogspanningsstudies. Een tweede opdracht bestond uit de stabiliteitsstudies voor de 2 transformatoren, de transformatorkuipen en de hoogspanningscabine. In REVIT werd een totaalbeeld van de liggingskabels uitgewerkt, alsook een inplantingsplan van de totale engineering en de volledige indeling van de cabine. De opdracht liep van ontwerp over bouwvergunning en aanbestedingsdossier naar uitvoeringsdossier tot as-built.

Lees meer

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE