3D Tekenbureau Dubai

In het midden van de meest ambitieuze bouwstad ter wereld werden wij begin 2016 uitermate geïnspireerd door de bouwtechnische mogelijkheden en aanwezige knowhow in Dubai. Wij troffen er de beste bouwkundige CAD-designers en -engineers aan en lanceerden bijgevolg reeds in de lente van 2016 ons eigen kantoor.

In “MACOBO Dubai Office” werken we met 8 ingenieurs op de payroll aan hoogwaardig technisch tekenwerk voor zowel de lokale als de Belgische markt.

Er wordt op uiterst professionele wijze in 2D en 3D ontworpen in opdracht van grote projectontwikkelaars en architectenbureaus. We beschikken er bovendien over een bijzondere expertise in het digitale Bouw-Informatie-Model (BIM) en dit op het vlak van Structural Engineering (Stabiliteit) en HVAC & Electricity Engineering (Speciale Technieken).

Ons kantoor situeert zich op de 11e verdieping van The Metropolis Tower en kijkt uit op de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa, een waar inspirerend bouwwerk dat zonder twijfel met de grootste zorg voor detail werd ontworpen en uitgetekend. Een symbool dat ons er elke werkdag aan herinnert dat we minstens dezelfde precisie en klasse willen benaderen in ons technisch tekenwerk.

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE