Bouwmanagement

Onze ervaren Bouwmanagers treden op als onafhankelijke bouwpartner bij grote projecten in opdracht van ondernemingen, vastgoedprofessionals en overheden.

Van ontwerpfase tot oplevering ontzorgen wij onze klanten door een kwalitatieve begeleiding en coördinatie. Gedurende het hele proces begeleiden wij het project, sturen wij partijen aan en bewaken wij de planning, kosten, kwaliteit, informatie en organisatie van het project in nauw overleg met de bouwheer. Wij onderhandelen en overleggen met alle betrokken partijen zoals architecten, raden van bestuur, studiebureaus, aannemers, architecten. Hierbij staat het belang van de bouwheer centraal.

Referenties

 • Herentals, 28 appartementen en dokterspraktijk Sichem's erf
  Macobo Bouwcooerdinatie 17

  Het jonge en dynamische bouwbedrijf 3D Bouw is gestart met een nieuwe projectontwikkeling in de Ernest Claesstraat in Herentals; Sichem’s erf. Het project bestaat uit 28 appartementen en een dokterspraktijk, verdeeld over drie gebouwen. Het project is een goed voorbeeld van hoe we stadskernen in de toekomst trachten te verdichten.

  Koen Dauwen, zaakvoerder 3D Bouw: “Mijn overtuiging is dat Macobo met zijn solide en professionele basis garant staat voor de beste begeleiding van alle participanten in het complexe bouwproces van vandaag. Het totaalpakket dat ze aanbieden en de persoonlijke benadering creëert een aangename werkrelatie en is zonder twijfel een meerwaarde voor de realisatie van ons project. Daar we streven naar een rendabel BEN-project is het belangrijk dat we kunnen rekenen op de expertise die het bureau herbergt. Het afwegen van voor- en nadelen van de te implementeren energiebesparende technieken zijn cruciaal voor het welslagen.”

  km-architecten werd aangesteld voor de architectuur. Macobo verzorgt de bouwcoördinatie; enerzijds de begeleiding van de bouwheer in de ontwerpfase en de coördinatie tussen architect en alle betrokken ingenieurs, alsook de technische bouwkundige opvolging van het project tot en met waterdicht. Anderzijds de ondersteuning en begeleiding van de architect gedurende het ganse bouwproject. Naast de bouwcoördinatie neemt Macobo ook de studies technieken en infrastructuur voor zijn rekening, alsook de veiligheidscoördinatie.

  Lees meer

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE