Bouwmanagement

Onze ervaren Bouwmanagers treden op als onafhankelijke bouwpartner bij grote projecten in opdracht van ondernemingen, vastgoedprofessionals en overheden.

Van ontwerpfase tot oplevering ontzorgen wij onze klanten gedurende het hele proces door een kwalitatieve begeleiding en coördinatie.

 • planning
 • kosten
 • kwaliteit
 • informatie & organisatie 

Wij onderhandelen en overleggen met alle betrokken partijen zoals architecten, raden van bestuur, studiebureaus, aannemers, architecten. Hierbij staat het belang van de bouwheer centraal.

Wat is de juiste aanpak? Lees onze blog.

Referenties

 • Leuven, Gasthuisberg
  Leuven Gasthuisberg binnen 1 Medium

  Voor de uitbreiding van het chirurgisch dagcentrum op de campus Gasthuisberg doet UZ Leuven beroep op EiM, Construction Management. De opdracht van EiM beslaat de dagelijkse werfcoördinatie, plancoördinatie en uitvoeringscoördinatie.

  De uitbreiding van een ziekenhuisafdeling met operatiekwartieren en aanleunende functies is geen doorsneeproject. Het moet bovendien snel gaan en gelet op het feit dat het ziekenhuis ook tijdens de werken volledig operationeel moet kunnen blijven. Het is immers van levensbelang voor de patiënten om in het bestaande gebouw de juiste leidingen op het juiste ogenblik af te koppelen, zonder hierbij het functioneren van de naastgelegen ruimtes te hinderen.

  Ook de logistieke stromen van het werfverkeer dienen duidelijk te worden afgescheiden van het patiëntenvervoer om de ziekenhuishygiëne van de rest van de afdeling niet te contamineren. De werken worden dus gefaseerd uitgevoerd.

  Lees meer
 • Herentals, 28 appartementen en dokterspraktijk Sichem's erf
  Macobo Referentie Herentals, appartementen en dokterspraktijk Sichem's erf

  Het jonge en dynamische bouwbedrijf 3D Bouw is gestart met een nieuwe projectontwikkeling in de Ernest Claesstraat in Herentals; Sichem’s erf. Het project bestaat uit 28 appartementen en een dokterspraktijk, verdeeld over drie gebouwen. Het project is een goed voorbeeld van hoe we stadskernen in de toekomst trachten te verdichten.

  Koen Dauwen, zaakvoerder 3D Bouw: “Mijn overtuiging is dat Macobo met zijn solide en professionele basis garant staat voor de beste begeleiding van alle participanten in het complexe bouwproces van vandaag. Het totaalpakket dat ze aanbieden en de persoonlijke benadering creëert een aangename werkrelatie en is zonder twijfel een meerwaarde voor de realisatie van ons project. Daar we streven naar een rendabel BEN-project is het belangrijk dat we kunnen rekenen op de expertise die het bureau herbergt. Het afwegen van voor- en nadelen van de te implementeren energiebesparende technieken zijn cruciaal voor het welslagen.”

  km-architecten werd aangesteld voor de architectuur. Macobo verzorgt de bouwcoördinatie; enerzijds de begeleiding van de bouwheer in de ontwerpfase en de coördinatie tussen architect en alle betrokken ingenieurs, alsook de technische bouwkundige opvolging van het project tot en met waterdicht. Anderzijds de ondersteuning en begeleiding van de architect gedurende het ganse bouwproject. Naast de bouwcoördinatie neemt Macobo ook de studies technieken en infrastructuur voor zijn rekening, alsook de veiligheidscoördinatie.

  Lees meer

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE