Verkavelingen

Macobo maakt een volledig verkavelingsplan op waarbij de verdeling van het terrein in kavels op de meest praktische en economische manier gebeurt. Hierbij wordt uiteraard maximaal rekening gehouden met de wensen van de klant binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden.

Per kavel stellen wij een gedetailleerd opmetingsplan ter beschikking. De nodige riolering en wegenis wordt ontworpen en wij verzorgen het dossier voor de bouwaanvraag.

Referenties

 • Mechelen, wijk Otterbeek
  Macobo Refentie Mechelen Wijk Otterbeek 3

  In opdracht van VMSW wordt de wijk Otterbeek heraangelegd. Macobo doet ontwerp en opvolging uitvoering van de volledige buitenaanleg: pleinen, parking, groene ruimtes, sportvelden, speelplekken en straten. Het is een duidelijk afgebakende wijk en bestaat uit 4 verschillende entiteiten, elk met hun eigen structuur. Elk entiteit heeft zijn eigen woontypologie en daar werd ons ontwerp ook op afgestemd.

  Lees meer
 • Heist-op-den-Berg, 45 sociale woningen
  Macobo Refentie Heist-op-den-Berg, 45 sociale woningen

  In opdracht van VMSW en in samenwerking met architectenbureau Archiles werken wij diverse studies uit: speciale technieken, EPB, stabiliteit en de omgevingsaanleg. De studie speciale technieken bestaat meer specifiek uit HVAC, sanitair, elektriciteit, verlichting, hernieuwbare energieën en een warmteverliesberekening.

  Lees meer
 • Koersel, verkaveling Aerdeweg
  Macobo Referentie Koersel, Verkaveling Aerdeweg

  Voor een inbreidingsproject van woningen en appartementen van VMSW, verzorgden wij de omgevingsaanleg. Het ontwerp bestond uit aanleg van voetpaden en groen en een bestaand bos werd opgeruimd en omgevormd tot speelbos. De voetpaden ondersteunen de ruimtelijke structuur van de woonontwikkeling en dragen bij aan een veilig gebied.

  Lees meer

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE