Westerlo, zwembadomgeving en parking


Door de uitbreiding van de sportzone met een stedelijk zwembadcomplex diende de omgeving  te worden heraangelegd i.o.v. Gemeente Westerlo. Er werd een multifunctioneel plein aangelegd waarop kan  worden geparkeerd. Betonnen plantbakken met geïntegreerde zitfunctie en lichtstrips begeleiden de bezoeker naar de diverse functies. Meerstammige bomen en boomspots zorgen voor een waardevolle beeldkwaliteit.  Achteraan werd een ruimte voorzien die aansluit bij het terras van het cafetaria met goed zicht op de aanpalende sportvelden. Als overgang naar het aanliggende bosrijke landschap werd een ligweide ingericht om zo de natuurwaarden te benadrukken.

Bouwheer Gemeente Westerlo

Projectteam Macobo

Periode 2013-2016

Studies Publieke Ruimtes
Omgevingsaanleg

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE